Meie firma | Eesti firmade registreerimine ja müük | Valmisfirmad |
Offshore firmad | Firmade registreerimine Sankt-Peterburis ja Pihkvas | Hinnakiri | Kontakt
rus | est | eng


Esilehele   Saada e-mail   Lisa lemmikutesse


Meie firma »




Meie firma

CorpEstonia osutab abi firmade registreerimisel ja valmisfirmade müümisel, samuti annab nõu maksualastes ja finantsilistes küsimustes minimeerimaks ettevõtete kulutusi maksudele, nõustab juriidilistes küsimustes.

Lisaks abistame välismaiste valmisfirmade registreerimisel ja müümisel, kaasaarvatud offshore firmad, pakume registreeritud agendi- ja kontori teenuseid, aitame aktsionäride ja direktorite nimetamisel, mis tagab firma omanike maksimaalse konfidentsiaalsuse, abistame firmasid nende igapäevases töös, dokumentide koostamisel ning soovi korral pangaarvete avamisel.

CorpEstonia osutab samuti äriabi Venemaa Föderatsiooni territooriumil: oleme valmis kõrgprofessionaalselt nõustama ning osutama teenuseid maksu-, finants-, maa-alastes küsimustes, firmade registreerimisel Venemaa Föderatsioonis, pakume raamatupidamisarvestuse teenuseid Sankt-Peterburis ja Pihkva oblastis, aitame pangakontode avamisel Sankt-Peterburis ja Pihkva linnas.

Tänapäeval on maksuvabades maades või siis maksusoodustustega maades registreeritud firma kasutamine aktuaalseks küsimuseks praktiliselt kõikidele ettevõtjatele - alates suurtest korporatsioonidest kuni kohalike ärimeesteni välja. Mitte keegi ei tee enam vahet, et mitteresidendist firma võib olla sama kindel osa igas äris nagu residendist firma. Tähtis on vaid selle instrumendi oskuslik kasutamine, et ei rikutaks selle riigi seadusi, kus äri aetakse ja kus elavad inimesed, kes selliseid firmasid oma huvides kasutavad. Sellest lähtudes on kasulik teha koostööd konsultatsioonifirmaga, mis juhiks ettevõtjat läbi kõigist takistustest, osutades teenuseid alates firma registreerimisest kuni selle esindamiseni kõikides ametiasutustes.

Meie kontor asub Tallinna kesklinnas Swedbank´i, SEB Panga ning Viru ja Tallink hotellide vahetusläheduses.

Te olete meie juures alati oodatud külaline.

Esilehele   Saada e-mail   Lisa lemmikutesse